Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Henrik Montgomery/TT
Bild: Henrik Montgomery/TT

Kändes inte coronasäkert att söka nytt pass i Trollhättan

På nätet hade jag bokat en avtalad tid klockan 10.10 för nytt pass, då det gamla inte var ogiltigt.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Jag planerade resan från Vargön och anlände, som informationen krävde, några minuter före ankomst.

Tar på mitt munskydd och går in. Här fanns ingen information om vart jag skulle gå, men jag hittade slutligen en dörr. Mängder av folk fanns där (ingen hade munskydd och någon möjlighet att desinficera händerna fanns inte inne i lokalen). En  apparat där man måste registrera sig med en mängd alternativ fanns och efter "grönt" var det bara att vänta medan många människor gick förbi.

En tryck-apparat där alla använder måste rengöras regelbundet och det fanns inga spår av att detta var gjort. I min enfald trodde jag att lokalen var coronasäker. Där vimlade av människor till dess jag uppropades. Visa legitimation, ange längd , titta i kamera och signera med en "coronasmittad" penna ( aldrig rengjord efter användning?).

Jag anser att ansöka nytt pass på polisen i Trollhättan innebär en stor risk att bli smittad av corona med deras totalt avsaknad av strikta regler, bemötande och avsaknad av rengöring efter alla coronasmittade knappar.

Nytt pass 1310 i Vargön