Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Andreas Olsson
Bild: Andreas Olsson

Kära politiker, vad hände med projektet Kronan?

Jag har besökt mitt barns skola för att se hur hens skoldag ser ut, när jag åkte därifrån hade jag en klump i magen.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Politikerna väljer att stänga ner Kronan för att få en bättre blandning av elever. Det som glöms här är att förse projektet med pengar. Pengar för att kunna tillsätta flera lärare som kan ge dessa barn från Kronan rätt förutsättningar för att lyckas.

I mitt barns klass var det katastrof. Eleverna som kom från Kronan hade ingen respekt för lärarna överhuvudtaget. De gick inte ut när läraren sa till. Dessa barn är endast tio år gamla. Jag uppmanar alla föräldrar som har barn i Trollhättan att vara med någon gång i skolan för att se det som utspelar sig i klassrummen.

Eller rättare sagt, jag uppmanar alla politiker att medverka under lektionstid för att sedan ställa frågan: Hade du satt ditt barn på denna skola? Antagligen inte, för vem vill att barnet ska ha noll arbetsro, känna sig rädda. Det är något som inget barn ska behöva uppleva men pågår varje dag under skoltiden.

Förtvivlad förälder