Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Fredrik Ahl
Bild: Fredrik Ahl

Kall mat till vår elit, pensionärerna!

Kommer någon ihåg detta? Det var före besluten tagits – var var ni då? Alla politiska partier var representerade i KPR då.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Tänk att varje gång samhället får dåligt med pengar då ska vi pensionärer betala. Vi är samhällets elit, vi har byggt bort fattigdom, jobbat för rättvisa, sjukvård, äldrevård med mera. Vi har haft högre skatt än de som har lön? Nu behöver Trollhättans stad spara, vad gör man då? Man går till pensionärerna och erbjuder kall mat hemlevererad i vakuumförpackningar. Man sparar då 8 miljoner på det?

FCT och Gripen som är friska föreningar som inte kan sköta sin ekonomi kallas för elitlag och får 1 miljon av de pengar andra får spara in. Hur låter det vänner? Nu skal Kommunala Pensionärsrådet åka till Vänersborg och Lidköping där vi ska informeras om hur de har gjort. De har detta sedan en tid tillbaka.

Känner ni barn för att behandla era sjuka/gamla föräldrar på detta sätt? Vi vill framhålla att även om maten håller stjärnklass så är det inte det vi klagar på utan behandlingen. Ni som beslutar eller ens får tanken att införa det, har era föräldrar en aning om vad ni sysslar med på arbetsplatsen? Nej, vi uppmanar alla pensionärsorganisationer att sluta upp på ett rungande nej, innan det är försent.

PRO Trollhättan Södra

Lars-Ove Blomryd