Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Bild: Janerik Henriksson/TT

Kan vara enda besöket på dagen

Replik
Svar på Färdiglagad kyld mat en vecka i kylskåp, 1 oktober.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Att få varm mat varje dag innebär förutom maten, ett personligt besök av personal från hemtjänsten.

Detta besök kan vara det enda besök som personen får. Det innebär även ett tillfälle till tillsyn. Hur många gånger har man inte hört hur äldreomsorgen ska stärkas. Miljarder från statskassan förs över till kommunerna för att stärka äldreomsorgen. Alla fagra löften som ställs har ingen trovärdighet, oavsett vilken färg regeringen har.

Om Sverigedemokraterna är det enda parti som tar strid för de äldre i landet, är det väl dags att överge alla andra partier och rösta SD vid nästa val. Trots allt, så är det miljoner röster som står på spel. Det gäller sedan för SD att leva upp till sina löften. Det öppnar även för privata krögare, att etablera sig inom äldreomsorgen och börja med matleveranser till äldreboenden, och hemtjänsten.

Lika gärna som ICA kommer med en matkasse i veckan, kan ICA laga mat varje dag och leverera den varm och smaklig. Personal som är trevliga och empatiska.

Ta ingenting för givet, marknaden är fri