Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Andreas Olsson
Bild: Andreas Olsson

Knorren - en av Trollhättans sista gröna lungor offras

Det är verkligen en sorglig syn som man möts av när friluftsmänniskor nu besöker Knorrenområdet bredvid gamla Stridsberg & Björck i Trollhättan. Där har Socialdemokraterna med assistans av Miljöpartiet i Trollhättan nu börjat den stora skövlingen av naturområdet.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Det ser ut som ett slagfält med detta kalhygge som nu växer fram bara för att man ska bygga än mer betonghus och anlägga mer asfalt.

En av Trollhättans sista centrala gröna lungor offras. Man undrar hur man kan tänka så oerhört dumt i dagens samhälle där klimatet diskuteras varje dag i media. Nog för att man vet att Socialdemokraterna kallas för betongpartiet men man undrar hur Miljöpartiet kan gå med på sådana här korkade beslut. Skulle vara trevligt om Mp kunde motivera varför Knorren ska offras.

Mp säger ju alltid att man värnar naturen. Det vore kanske dags att ringa Greta Thunberg så hon kunde komma till Trollhättan och läxa upp kommunledningen eller se till att få till stånd en demonstration med hjälp av skolelever mot kalhygget. Dessutom kommer fågellivet att utplånas i vikarna runt Knorren.

Sahara