Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Det är en sorglig syn med grus, makadam, asfalt och damm som man möts av, menar skribenten. Bild: Stefan Bennhage
Det är en sorglig syn med grus, makadam, asfalt och damm som man möts av, menar skribenten. Bild: Stefan Bennhage

Knorren var förut en vacker oas

Det är en sorglig syn med grus, makadam, asfalt och damm som man möts av, menar skribenten.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

När man åker förbi det nya området Vårvik, Trollhättan, vid det nedlagda Stridsberg & Björk så undrar man faktiskt om man har kommit till ett nedlagt stenbrott i Bortre Sibirien, Ryssland. Det är en sorglig syn med grus, makadam, asfalt och damm som man möts av.

Till råga på allt verkar arbetet med nya bostäder att ligga för fäfot just nu. Verksamheten verkar gå på noll. Det man kan se är att man renoverar en gammal industrilokal och det kommer att kosta tiotalet miljoner kronor. Ett sådant slöseri.

Detta område vid Knorren var förut en vacker oas och lunga för människor att ströva omkring i samtidigt som det fanns ett rikt fågelliv. Regissör är som vanligt Sveriges största politiska parti – Socialdemokraterna. Inte så konstigt att partiet kallas för betongpartiet.

Det märkliga är ju att man backades upp av Miljöpartiet i Trollhättan som inte motsatte sig något. Nu ser man facit för MP när de nu snart får välbehövligt respass ut ur Trollhättans fullmäktige. Ingen sörjer deras uttåg när de agerar så här.

Johan