Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Låt musikens Vänersborg vara kvar på kartan!

Återigen! Hur ska människor i en kommun kunna bygga upp något viktigt, till exempel Musikens Vänersborg med mycket kraft och arbete, intensiva riktade insatser under många år, när Kunskapsförbundet Väst plötsligt "pang" lägger ner hela verksamheterna!

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

När de just bär frukt, har blivit välkända och eftertraktade! Det är fråga om ett nödvändigt långvarit lärande och kunskap, som fråntas fotfästet. En nonchalans mot kulturen oh dess arbetare! Det går inte att lita på Vänersborgs kommun eller Trollhättepartiska Kunskapsförbundet Väst! Musik är dessutom nödvändigt för det abstrakta tänkandet! Förstår inte Musikens Vänersborg, lägg inte ned spetsutbildningen, inte heller estetprogrammet ni musik och dans. Stoppa vanvettet, hänsynslösheten och ansvarslösheten. Gå ur Kunskapsförbundet Väst och behåll och utveckla spetsutbildningen, estetprogrammen och fortsätt sätta Vänersborg och musikens Vänersborg på kartan.

Ah.