Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Henrik Montgomery/TT
Bild: Henrik Montgomery/TT

Löfvens politik en katastrof för demokratins bevarande!

Statsminister Stefan Löfven pratar med stora ord om jämställdhet, trygghet, alla människors lika värde utan att reflektera över konsekvensen av sitt ledarskap. Pratar han om jämställdhet för förtryckta muslimska kvinnor? Pratar han om trygghet för alla utförsäkrade i försäkringssystemet? Pratar han om allas lika värde som pensionärer? Jag garanterar att han inte kan svara utan svamlar som en yrvaken tupp!

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Försäkringskassans arbete att avslå så mycket som möjligt har pågått i ett tiotal år utan att regelverket ändrats till en trygghetsförsäkring för alla sjuka. Min erfarenhet är att hundratals människor har bedömts negativt av försäkringskassans handläggare! Ett enkelt förslag är att låta behandlande läkare avgöra om man ska sjukskrivas!

Trygghet för vem? Kvinnor som förtrycks enligt demokratisk värdegrund, barn som tvingas in i äktenskap, män som våldtar, bilar brinner, poliser misshandlas, blåljuspersonal hindras genom stenkastning att utföra sina arbetsuppgifter! Skjutningar varje dag runt om i Sverige! Akutsjukvården består av läkare och övrig personal som måste ha ordningsvakter! Pensionärer som inte har råd med en hyra, biobiljett, mat för dagen!

Är det detta Sverige du pratar om med en brun bindel för ögonen?

Du, Stefan Löfven har tillsammans med C, L, och MP raserat allt vad vi 40-talister har skapat med trygghetssystem som snart är en historia. Att en Socialdemokrat skulle skriva historia om att det var vi som tog bort tryggheten är en skandal!

Statsministern lägger ner arbetsförmedlingarna utan en konsekvensanalys, vilket innebär att 4000 handläggare blir arbetslösa eller vissa omplaceras till andra orter. Detta innebär mer pendlande med bil och tåg! Var fanns miljöpartiet i detta beslut? Även tåg är en miljökonsekvens. Du har ställt till ett kaos, men du kan alltid fly till EU och kyssa delegaterna på kinden, äta en god middag och sen flyga hem. För dig är det viktigaste att vara statsminister!

Lennart Andersson

Fd Kommunals ordförande Trollhättan