Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Bild: Bertil Ericson

Lev nu – dö sen!

Eller tvärtom – om man ska tro det som händer runt om just nu. Och man lyssnar förtvivlat på nyheter – läser tidningarna att kanske – kanske så finns det en gnutta ljusning mitt i allt eländet, men nej, nej.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Jag bor i Vänersborg, jobbar i Vänersborg och gynnar handeln i Vänersborg!

Och har så alltid gjort – självklart tycker jag. Tar min dagliga promenad på lunchen, uträttar ärenden, har valt att inte hamstra utan gör mina inköp vid behov, och ser då till min förvåning att fortfarande finns det vuxna människor som hostar och nyser rakt ut, eller i handen (sin egen som tur är). Men vad är det som inte har framgått? Är dessa människor icke läskunniga, har ingen TV?

Blir lite full i skratt – eller gråt, när jag kommer in i matbutiker och ser att toapapper, pasta, fiskbullar är rensat på hyllorna. Men inte tvålhyllan, där finns det gott om tvål?

Dags att ta ett vänersborgsansvar! Handla lokalt såklart, vi har ett bra utbud och kunniga handlare i Vänersborg, som betalar skatt och skapar arbetstillfällen, ät din lunch på våra trevliga lunchrestauranger som fortfarande serverar detta. Fredagsmys=hämtmat.

Använd våra lokala hantverkare. Var en stolt vänersborgare! Gå inte över ån efter vatten!

Det vi sår idag, skördar vi imorgon