Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Andreas Olsson
Bild: Andreas Olsson

Måste myndighet i Vänersborg ha bästa sjöutsikten?

Det kan väl inte vara så viktigt med sjöutsikt, fin innergård och centralt läge med närheten till vårdcentral för myndighetsbyggnader, menar signaturen ”Råger”.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Bygg om länsstyrelse- och Tingsrättshuset till bostäder – gärna med 55-plus stuk.

Varför ska stans bästa bostadsläge användas till myndighetslokaler kan man fråga sig. Nu när Tingsrätten ska flytta in i nya lokaler inom en inte för avlägsen framtid borde det enligt min mening vara läge för kommunens politiker att skyndsamt agera för bra bostäder åt våra mogna invånare.

Det kan väl inte vara så viktigt med sjöutsikt, fin innergård och centralt läge med närheten till vårdcentral och övriga serviceställen för myndighetsbyggnader, nej mycket bättre är att de boende kan åtnjuta denna möjlighet.

I dagens digitaliserade samhälle, då många med fördel delvis kan arbeta hemifrån, så kanske man också kan minska på ytbehovet för berörda medarbetare i länsstyrelsen och nöja sig med mindre byggnader.

Råger