Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

SFI ska anpassas efter individen då många har olika förutsättningar att lära sig svenska språket, menar debattörer.

Möjligheternas Trollhättan börjar med Liberal politik!

SFI ska anpassas efter individen då många har olika förutsättningar att lära sig svenska språket, menar debattörer.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Individuella personalscheman, valfrihet och delaktighet. Ger livskvalité, välbefinnande och valfrihet för en human vård och omsorg. I Trollhättan ska man vara trygg, vart du bor ska inte spela någon roll utan alla ska ha samma förutsättningar. Vägen till utbildning skapar självförsörjning vilket ökar självförtroendet.

Liberalerna vill skapa en meningsfull sysselsättning för motorintresserad ungdom, vilket också kan skapa arbetstillfällen för arbetssökande. Rätten till personlig assistans, för att få leva ett liv som alla andra - ger frihet.

Svenska språket är biljetten in i samhället. Fokus på språk och utbildning redan i förskolan skapar en trygghet för vidare utbildning. SFI ska anpassas efter individen då många har olika förutsättningar att lära sig svenska språket. ”Linjalerna? Nej, Liberalerna”.

Trygghet inom skolan, omsorgen, utsatta områden och på alla gator och torg i Trollhättan. Liberalerna för allas frihet att kunna få leva det liv man önskar hela livet. Det är trygghet för möjligheternas Trollhättan!

# 1 Christina Johansson

# 2 Sigrid Olin Vingren

# 3 Jimmy Johansson

# 4 Kaarina Kettunen

Fullmäktigekandidater till (L) Trollhättan