Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Fler och fler invånare upplever en ökad otrygghet som skapar tvivel för en röst på S, menar debattören. Bild: Stefan Bennhage
Fler och fler invånare upplever en ökad otrygghet som skapar tvivel för en röst på S, menar debattören. Bild: Stefan Bennhage

M prioriterar ökad trygghet

Fler och fler invånare upplever en ökad otrygghet som skapar tvivel för en röst på S, menar debattören.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Debatten ökar nu i takt med stundande val 2022.

Socialdemokraterna och deras trogna, kämpar i motvind för att övertyga sina tidigare väljare i Trollhättan, men fler och fler invånare upplever en ökad otrygghet som skapar tvivel för en röst på S.

Peter Eriksson (M) i Trollhättan upplever jag har en mer vidsynt överblick om den ökande otryggheten i Trollhättan. Moderaterna i Trollhättan prioriterar ökad trygghet, lag och ordning, för att verkligheten kräver det.

M har just nu bäst förslag för att bekämpa otryggheten och övriga samhällsproblem i Sverige, som befolkningen allt oftare upplever eller oroar sig för. Den promille av invånare i Sverige som skapar problem för majoriteten av befolkningen ska känna att nu är det slut på daltandet.

En del väljare kanske vill lägga sin röst på Sverigedemokraterna, men partiet kan vara ett osäkert kort, då SD genom åren haft en negativ bild som politiskt parti, och som försvårar samarbete med andra partier, och riskerar att tappa fokus på viktiga sakfrågor.

Samtidigt skapas en ökad polarisering bland invånare i Trollhättan, med alltför många röster på SD.

Efter över 100 år med S, hoppas jag att stadens väljare ger Peter Eriksson (M) mandat, så förtvivlan över rådande otrygghet, kan bytas mot hopp om bättre tider i Trollhättan.

Thomas