Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

Bild: Sebastian LaMotte

Mer pengar till boxningen!

Ni pratar alltid om att barn rör på sig för lite och att all den nya teknologin gör barn överviktiga och ensamma när dom bara sitter inne hela dagarna. Men vad gör ni egentligen åt det? Jag har tränat boxning i snart tre år och jag har sett folk komma och prova på och tyckt det var superkul men sedan inte kunnat fortsätta träna för att dom inte har råd med material och årsavgifter.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Vissa dagar kan vi inte träna den planerade träningen för att vi har en för liten lokal för att alla ska få bra utrymme för träningen. Det bidrar till en sämre träning.

Om kommunen skulle ge oss pengar skulle vi kunna skaffa en större lokal för en bättre träning samt sänka priserna för material. Med pengar från kommunen kan vi göra träningen bättre och billigare så fler kan komma och träna och samtidigt ha råd!

Förutom träningen har vi på Skoftebyns AIS en mycket fin sammanhållning vilket gör att vi både rör på oss och skaffar nya vänner, allt det ni klagar på kan vi bidra med om ni bidrar med pengar.

Vilda Myrström