Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: FREDRIK SANDBERG / TT
Bild: FREDRIK SANDBERG / TT

Min mamma känner inte igen smakerna – har slutat äta smörgås

En rekommendation behöver man inte alltid följa utan som ordet låter är det bara en rekommendation, menar signaturen.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Replik på ”Fick någon finsk ”kemisk blandning” på smörgåsen”.

Hej tack för era svar. Jag tycker fortfarande det är väldigt ledsamt att de äldre och svaga ska erbjudas ett billigt kemiskt ”smör” på smörgåsen. Min mamma känner inte igen smakerna och har slutat äta smörgås, är det den vägen ni vill gå?

Känns inte som ni pratat med varandra då Annicka Johansson (M) hoppas Bregott fortfarande finns som alternativ, något ni på serviceförvaltningen inte vill ha. En rekommendation behöver man inte alltid följa utan som ordet låter är det bara en rekommendation. Självklart är det politik. Vi väljare har röstat på ett nytt styre som ni själva jobbar under.

Vad tycker kommunstyrelsen ordförande som ansvarar för serviceförvaltningen om frågan?

Tre miljoner extra låter väldigt bra men när får min mamma ta del av dessa? Personalen säger att det ska sparas och bytas ut dyra livsmedel mot billigare alternativ, så tyvärr i mina ögon är det mer besparing är kvalitetshöjande

Vad föredrar ni själva på smörgåsen? Varför kan man inte erbjuda båda alternativen så får min mamma och hennes grannar själva välja vad de önskar för dagen? För att mamma ska få livskvalitet får jag köpa Bregott till henne själv! Trots den höga hyran hon får betala. Vi ska värna om våra svenska bönder.

Besviken väljare (C)