Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Andreas Olsson
Bild: Andreas Olsson

Moderaterna försöker överglänsa Joe Labero!

Jag har nu läst flera insändare i TTELA från Moderaterna och slås varje gång av hur insändarskribenterna tycks glömma eller medvetet väljer att bortse från de realiteter som gäller i vårt samhälle.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Då är det lätt att raljera på majoritetens bekostnad. Men den styrande majoriteten har att förhålla sig till rådande omständigheter. För den finns inga quick fix eller genvägar.

Men detta gäller uppenbarligen inte för oppositionen om de får makten i Trollhättan. Då viftar M bara med sin trollstav och plötsligt försvinner alla de hinder och svårigheter som idag gäller och som måste bemästras för att förhållandena inom till exempel äldreomsorgen ska kunna förbättras ytterligare mot de mål som majoriteten har. Dessa förbättringar kan uppnås bara genom majoritetens idoga och målinriktade arbete med förankring i verkligheten. Jag hoppas att trollhätteborna genomskådar fantasierna från oppositionen och inte tror på simsalabim.

Tror inte på under