Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Andreas Olsson
Bild: Andreas Olsson

När kommer Sodexo med mina matlådor?

Var vaken sedan klockan 03.00 på torsdagsmorgonen. Jag har inte fått någon information om när Sodexo ska komma med mina matlådor.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Inte heller har någon kollat om mitt 30 år gamla kylskåp uppfyller kraven på temperatur som krävs för att förvara mat i 7-8 dagar. Och ingen information om när nästa leverans är planerad.

Ska jag sitta varje torsdag och vänta på Sodexo, ingen fast tidsplan har meddelats mig. Om jag råkar gå ut på min dagliga promenad och Sodexo ställer mina matlådor utanför min dörr, vad händer då med den temperatur som krävs för att hålla maten kyld i rätt temperatur, +3 grader?

Mitt kylskåp har inte samma temperatur uppe som nederst, det skiljer flera grader. Omsorg och omvårdnad vad betyder dessa ord idag, ingenting enligt mig.

DIRGNI

Svar direkt:

Det är beklagligt att du inte upplever att du fått tillräckligt med information, och som vi svarat i dina tidigare insändare så är det bäst att ställa dina frågor direkt till hemtjänsten. Hemtjänsten har lämnat ut information om övergången till matleveranser från Sodexo, och hemtjänsten har varit ute och talat samt tagit emot beställningslapp från alla som får leverans denna vecka.

Om du upplever att du inte fått tillräckligt med information vid dessa tillfällen inför veckans leverans, så är det beklagligt. Vi önskar därför att du kontaktar din hemtjänst för att få mer information om hur insatsen bäst utformas för dina behov.

Omsorgsförvaltningen