Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Pingstalund Hedens idrottsplats
Vid Hedens idrottsplats/Pingstalund är läget idealiskt för ett riktigt utegym, lekplats med tema hinderbana och en upprustning av den gamla grillplatsen, menar skribenten. Bild: Pasi Hakopuro

Nästa satsning bör landa i Lödöse med Pingstalund

Vid Hedens idrottsplats/Pingstalund är läget idealiskt för ett riktigt utegym, lekplats med tema hinderbana och en upprustning av den gamla grillplatsen, menar skribenten.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Jag läser i fredagens TTELA att Lilla Edets kommun satsar ordentligt på Ströms slottspark. Ny lekplats, utegym och nya grillplatser. Gott så. Ströms slott med dess park är en juvel för samhället och en plats dit folk från hela kommunen färdas för att umgås främst sommartid.

Men efter den här satsningen bör nästa landa i Lödöse. Vid Hedens idrottsplats/Pingstalund är läget idealiskt för ett riktigt utegym, lekplats med tema hinderbana och en upprustning av den gamla grillplatsen som just nu inte är särdeles inbjudande. Pingstalundsspåret är riktigt fint efter den senaste insatsen med röjning och flisning, men platsen kan förädlas ytterligare. Det tjänar både Lödöseborna och kommunen som helhet på.

Nicklas Singh Foresti,

Nygård