Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: Gorm, Kallestad
Bild: Gorm, Kallestad

Nedskärning för servicehus i Frändefors

Socialnämndens ordförande säger att det inte skall bli någon skillnad för de boende i servicehuset. Hur hon nu kan veta detta? Vi kan ge lite information om skillnaden.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

För det första får alla vårdtagare ny personal, byte av sjuksköterska och om de larmar går det till Vänersborg istället för att det kan komma någon omgående för det finns ingen nattpersonal på plats. Det blir till att larma på nattpatrullen.

Vi ska få aktiviteter och det är jättebra. Men matsalens öppettider är ännu inte löst, hoppas att ni håller vad ni lovat och det var att den ska vara öppen varje dag jul, nyår påsk med mera. Det framkom på möte ihop med vårdtagarna och deras anhöriga. Vi hoppas att våra äldre får den goda maten från Brålandaköket alla dagar i veckan. Det är inte så att vi tror att vi är oumbärliga för våra äldre. Det kommer att gå jättebra med hemvården. Men vi köper inte att ni hela tiden säger att det inte blir någon skillnad. Ni hade kunnat göra ett studiebesök för att se vad våra fantastiska pensionärer gör under en dag. Inte att förglömma vad vår nattpersonal gör. Alla vårdtagare kan inte sova eller är oroliga och då kan det vara skönt att någon kommer och tittar till en. Men det är väl inte någon idé att lyssna på oss undersköterskor och vårdbiträden

Servicehuset i Frändefors