Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Hallevibadet Hallevi Vänersborg
Ni som bestämmer kan inte göra så här. Ni måste tänka till, bygg ett nytt badhus först innan ni river det gamla, menar signaturen. Bild: Andreas Olsson

Nej, nej stäng inte Hallevibadet!

Ni som bestämmer kan inte göra så här. Ni måste tänka till, bygg ett nytt badhus först innan ni river det gamla, menar signaturen.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Hur tänker ni som bestämmer? Var ska Vänersborgs simklubb VSK ta vägen? Alla simskolebarn, rehab, allmänheten och andra som jag inte vet.

VSK kan inte vara på Vattenpalatset på grund av korta banor med mera. Många med mig går inte alltid med barn och barnbarn till Vattenpalatset som nästan är dubbelt så dyrt. Mest tråkigt är det för VSK med många medlemmar och alla små barn som ska lära sig simma. Hur kan man bara tänka tanken att stänga en anläggning som drabbar så många?

Ni som bestämmer kan inte göra så här. Ni måste tänka till, bygg ett nytt badhus först innan ni river det gamla.

Kultur- och fritidsförvaltningen måste väl ha ett ansvar i ärendet när det bland annat handlar om en förening som ni ger aktivitet och grundbidrag till.

Wilma

LÄS OCKSÅ: Hallevibadet kan stänga redan i höst

LÄS OCKSÅ: Har Vänersborgs kommun avsiktligt avstått vård av Hallevibadet?

LÄS OCKSÅ: Jag blev jätteledsen då Hallevibadet ska läggas ner

LÄS OCKSÅ: Ett nytt badhus hade behövt vara på plats