Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ni socialdemokrater har tillsammans med den rödgröna röran förstört stora delar av Sverige, uttrycker skribenten.  Bild: JESSICA GOW / TT
Ni socialdemokrater har tillsammans med den rödgröna röran förstört stora delar av Sverige, uttrycker skribenten. Bild: JESSICA GOW / TT

Ni har inte gjort något seriöst alls

Ni socialdemokrater har tillsammans med den rödgröna röran förstört stora delar av Sverige, uttrycker skribenten.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Svar på: ”Ni spär på klyftorna i samhället”.

1. Nej! Det är inte seriöst att skapa låtsas jobb som bekostas av skattebetalarna.

2. Nej! Det är inte seriöst att öka de så kallade kulturbidragen, om verksamheterna har ett existensberättigande så kan de finansiera sig själva.

3. Nej! Det är inte seriöst att bara ”arbeta” för något, genomför det bara! Men glöm inte att det är den förda integration och migrationspolitiken som har tagit oss till detta haveri.

4. Nej! Det är inte seriöst att ge mer pengar till en avgiftsfri kulturskola, det hade varit ansvarsfullt att sänka skatten så medborgarna själva kan välja sin ”favorit-kultur” Tjänstemännens och politikernas favorit-verksamheter är lätt slå sig på bröstet för va? Särskilt när någon annan med en icke skattefinansierad lön får betala för kalaset.

Ni socialdemokrater har tillsammans med den rödgröna röran förstört stora delar av Sverige, ni bär ansvaret för denna absurda politik som förts och skapat ett kravlöst samhälle där ert partis knepiga retorik trycker på att alla som har ett riktigt jobb ska bekosta dom som inte bidrar överhuvudtaget.

Sverige behöver:

1. Enbart arbetskraftsinvandring.

2. Stenhårda straff och utvisningar.

3. Möjliggöra för återvandring.

Sluta ösa pengar på problemområdena! Det är den enda lösningen som ni har och det har aldrig fungerat. Dem som kräver sin rätt ska först göra sin plikt!

Till alla som kommit till Sverige så behöver få bort kravlösheten och vara tydliga med att säga: Anpassa dig, sköt dig, skaffa dig en försörjning, lär dig språket, respektera Sveriges normer, regler, lagar och värderingar. Gör du inte det så kan du flytta någon annanstans.

Om man som väljare är nöjd och tycker att Sverige mår bra, ja då kan man rösta på Socialdemokraterna eller något av dom andra gamla partierna som försatt riket i den situation som vi är i idag. Om man vill ha förändring och göra Sverige bra igen så kan man ta sitt ansvar vid valurnan den 11 september.

Efter valet så ska vi få Sverige på rätt spår igen!

David Jansson