Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Christan Flodin
Bild: Christan Flodin

Ni som styr flyr

Jag orkar inte se alla orättvisor i vår stad Trollhättan. Har gett upp.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

All diskussion om mat till äldreboende borde inte förekomma. Vi själva äter inte mat som stått i kylskåpet i sju dagar! De äldre borde få känna lukten från ett kök med nylagad mat! Trollhättans stad behandlar de äldre som en andra sortens boskap, som man kan kasta någonting till och som andra inte vill äta.

Det är en fruktansvärd ledning här i stan. Ni skaffar era röster från Kronogården och har gett dem allt nytt och fräscht. Andra bostadsområden får ingenting. Är Kronogården glada och tacksamma? Konstigt sätt att visa det på.

Vad händer om de sju lådorna är slut efter några dagar? Sju matlådor, ensam, tar en låda extra ibland, på kvällen. Ingen ska missunna dem detta. Det är ni, Trollhättan stad, som bidrager till detta. Det finns inga ord för hur ni behandlar de äldre. Bygg fler äldreboenden, helst vid kanalen och lägg absolut inte ner. Ni som styr, kanske ej bryr utan bara flyr. Men då skaffar vi andra som styr, bryr och som inte flyr!

Fakta eller tänkvärt