Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: TTELA
Bild: TTELA

Nu är det ni Moderater som står i rampljuset

Nu är det er tur. Ni har ju haft 106 år på er ( ja inte du personligen men ditt parti), att förbereda er för detta, menar signaturen.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Replik på ”Mer klädsamt att inte visa sin bitterhet så öppet”.

Gott Nytt År Marie-Louise Coon, M och ny ordförande för utbildningsnämnden i Trollhättan. Nu har ni äntrat de högt åtrådda platserna i nämnder och styrelser. Nu är det ni som står i rampljuset. Nu är det er tur. Men det börjar ju inte så bra. Ni har ju haft 106 år på er ( ja inte du personligen men ditt parti), att förbereda er för detta. Då duger det inte att stå i talarstolen på fullmäktige (12 december) och svamla om " kanske nästa år eller året därpå" kan vi minska barngruppernas storlek.

Går ni ut hårt i valrörelsen och lovar mindre barngrupper i förskolan så förväntar sig medborgarna att ni har en plan och att ni har pengar för att kunna genomföra det också. Du skriver att det måste fram en hållbar strategi och plan och blir grinig på Sofia Andersson Dharsani för att hon undrar hur ni har tänkt. Vi är nog många (medborgare) som faktiskt trodde att planen och strategin redan var klar. Eller var ni så övertygade om att ni inte skulle vinna så ni chansade på något som lät bra?

Marie-Louise, du har ansvaret nu! Glöm Socialdemokraterna och om de är bittra eller inte. Strålkastarna är på dig nu. Vi förväntar oss ingen fortsatt valrörelse just nu. Vi väntar på leveransen och vi förväntar oss en opposition som knuffar tillbaka er ut i rampljuset när ni försöker krypa undan. Politikerförakt skapas av politiker som ljuger, slingrar sig och inte tar sitt ansvar.

Corvus Corax