Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Nu är det nog!

Angående alla dessa bilbränder med mera som skett och fortfarande sker i Trollhättan, så anser vi Sverigedemokrater i Trollhättan att nu måste detta få ett slut.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Paul Åkerlund, säger att kommunen jobbar med dessa frågor och att ni gör en hel del. Jaha, vad är det ni gör då? Förebyggande arbete och ta bort lite buskar. Uppenbarligen räcker det i alla fall inte, det är inte nog för detta kriminella beteende. Nej, det behövs allt mer drastiska åtgärder än så. Han kallar det "frågor", vi Sverigedemokrater kallar det problem, stora problem.

Detta är inga "busstreck". Detta är rent kriminellt och måste få ett slut nu och det håller nog dom flesta Trollhättebor med om.

Även denna trakassering som sker och har pågått under en lång tid utanför PRO-lokalen är rent förskräcklig.

Nu senast, småungar som kastar sten, vevar med en stor kätting och häver ur sig könsord till pensionärerna. Före detta har det även varit stenkastning mot lokalens fönster flera gånger. Nej, detta måste också få ett slut nu.

Vi kan inte låta barn halka in i det kriminella livet i så tidiga år och kanske fastna där. Görs inget åt detta, så är det stor risk att Trollhättan är invaderat av kriminella inom en snar framtid.

Åkerlund, säger att han ska svara på Moderaternas interpellation i kommunfullmäktige den 14 oktober om bränderna runt om i Trollhättan. Bra, men det räcker inte. Dessa problem vi har och haft länge nu i Trollhättan kan inte vänta till den 14 oktober. Något måste hända nu.

Samla ihop alla partiers gruppledare till krismöte och gör något åt eländet. Trollhätteborna varken kan eller vill ha det så här längre. Oacceptabelt är vad det är och alltid är det dom oskyldiga som blir lidande.

Förslag: Vi som sitter i kommunfullmäktige måste synas mer på Kronogården/Lextorp/Sylte där det härjas som värst. Vi som folkvalda måste ta vårt ansvar och leva i verkligheten.

Lasse Henriksen (SD)

Mari Bergh (SD)

Monica Tenberg (SD)