Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Håkan Johansson
Bild: Håkan Johansson

Nu behövs det nytt konstgräs i Frändefors

Spelarna får inte längre spela på ”restkonstgräset” från Vänersborg utan måste åka till andra orter för att träna, menar signaturen ”Noah 13 år”.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Jag tycker att kommunen borde fixa ny konstgräsplan i Frändefors. För den som är i Frändefors nu är rester av en plan från Vänersborg. De tar inte hand om planen eller plogar den. Den är nu så dålig att man inte får träna eller spela match på den för att den är för hård. På grund av detta kan man skada sig och ingen vill ju skada sig för att planen är dålig. Spelare får då åka till Brålanda eller Vänersborg för att spela när man inte kan spela på vanligt gräs.

Eftersom inte alla har råd eller inte kan åka så långt för att spela så har ju väldigt många inte möjligheten att spela eller träna. Lösningen på detta är ju då att fixa en plan i Frändefors istället för att lägga alla sådana pengar på planer i Vänersborg. Vissa kanske tänker att har man råd att spela fotboll så har man råd att åka till Vänersborg eller Brålanda. Fast så är det inte alltid – vissa spenderar kanske alla sina pengar på fotboll och kan inte åka. Detta måste fixas!

Noah 13 år