Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: Hasse Holmberg
Bild: Hasse Holmberg

Och varför bor du kvar...?

Tack för din fråga “Blomman 1.0”. Varför har jag inte flyttat? Har man bott på ett ställe sedan 1949, trivts väldigt bra ända fram till “årsstämman” 2016, samlat på sig en massa saker och blivit gammal och trött är det kanske inte så lätt. Det verkar dock vara ditt standardråd till dom som inte rättar in sig i ledet - flytta!

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Jag glömde fråga dig förra gången, du var med i valberedningen i fyra år. Varför tog det så lång tid för dig att utse dig själv till ordförande? I “min” förening brukar styrelsen utse sig själva till valberedning och har på så sätt inga problem att omvälja sig. Praktiskt, eller hur?

Mitt förra svar blev lite rumphugget och onödigt anonymt. Tidningen kan väl av säkerhetsskäl inte publicera en adress till en hemsida.

Nu går jag qrt! (qrt är en förkortning vid radiokommunikation, mest telegrafi, för “Jag stänger stationen” och en fiffig nystavning av mitt förnamn, föranledd av den fina 75-årspresenten och tacket för 30 års styrelsearbete jag fick av “min” brf vid ovan nämnda “årsstämma“).

QRT

PS. Gnällspikar och “personlighetsstörningar hos individen” - vilka lågvattenmärken!