Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Bild: Stina Stjernkvist/TT

Okej att kränka och förtrycka?

Har tagit del av artiklar om "kommunpolitikern som är anmäld för sexuella trakasserier". Vilket får mig att agera mer och mer efter varje artikel.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Vad är det för en gruppledare och ledning som accepterar sexuella trakasserier? Detta är helt oacceptabelt på en arbetsplats, olika fritidsintressen, föreningar och i politiska sammanhang.

Men i detta parti är det helt ok att partimedlemmen ska få kränka och förtrycka kvinnor. Det framkom ju också att mannen för två år sedan fått anmälningar på sig angående sexuellt trakasserier. Partiets etiska kommitté lämnade då rekommendationer för att denne inte skulle väljas in till några uppdrag. Ändå väljer gruppledaren och ledarna skydda personen som om inget hänt.

Nu hände det igen en tredje gång. Tycker verkligen synd om de kvinnor som har varit med om denne person. Hoppas att någon i partiet har tänkt på dessa, hjälpt till och lyssnat och så vidare.

De ledande för partiet tänker ju inte på partiets bästa och värnar partiets och etiska kommitténs rekommendationer. Bort med ledarna!

Värnar kvinnor