Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Bild: TTELA

Oroliga medborgare krävde hårda tag

Lamotte valde Trollhättan för att få in ännu lite stålar. Han gick ut i god tid - så som han brukar göra - och deklarerade att han skulle göra ett "reportage" så som "oberoende journalist", skev ett avsked utifall han inte skulle överleva sitt besök på Kronogården.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Han lyckades reta upp ett antal ungdomar som mötte upp och gav honom precis vad han önskat sig, en par sekvenser med den "modige" Lamotte skyddad av poliser - så polisen hjälpte också till att ge "rätt" bild. En efter en kröp så trollen fram ur mörkret och andades ny luft.

Nu var det bevisat hur Kronogården är en av Sveriges farliga "no go" zoner, en "krigszon med enbart våldsbejakare muhammedaner". Oroliga medborgare krävde på dessa sidor hårda tag och att det nu får vara nog. Själva har dessa personer - precis som Lamotte - aldrig vistats en längre tid i Kronogården eller samtalat med människorna som bor där. Nej, ren främlingsrädsla och rasism andas dessa insändare, hur väl de nu än försöker dölja det i väl valda ord.

Patetiska äro många människor