Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Arkivbild (Barnen på bilden har inget samband med det som skrivs om i insändaren). Bild: Tobias Sandblom
Arkivbild (Barnen på bilden har inget samband med det som skrivs om i insändaren). Bild: Tobias Sandblom

På den smala vägrenen gick två små barn i mörkret

Vi har väntat länge på en cykel- och gångväg från Sjuntorp med anslutning till cykelvägen som går parallellt med 45:an som tar oss till Trollhättan, menar signaturen ”Chockad mormor och farmor Gunn”.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Onsdag 18 januari klockan 16.45 kör jag från 45:an in på Trollhättevägen. Cirka 200 meter mot Sjuntorp går två små barn på en cirka 40 centimeter bred vägren hand i hand. Ett av barnen hade reflexväst men det här gjorde mig väldigt upprörd då det är mycket trafik den tiden. När jag kör förbi får jag möte av tre bilar som jag hoppas ser barnen.

Vi har väntat länge på en cykel- och gångväg från Sjuntorp med anslutning till cykelvägen som går parallellt med 45:an som tar oss till Trollhättan men det måste tydligen hända en olycka innan fortsättning sker på cykelvägen som tog slut halvvägs. Gör något nu! Trollhättans kommun har fått pris för stadens cykelvägar om jag hört rätt, men varför glömmer ni Sjuntorpsborna?

Chockad mormor och farmor Gunn