Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
 Bild: Kent Eng
Bild: Kent Eng

Regionens och droghandelns huvudstad

Regionens huvudstad har blivit drogernas handelsstad. Stora släkter och kompisgrupper styr, det är ju lönsamt, och området har för lite resurser att bevaka och agera. Det drar med sig så mycket. Skattebetalare får stå för notan. Mindre orter i länet blir troligen kommande etablering.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Det är ju enkelt att etablera sig där det är lätt att skrämma, där traditionen styr. Det är som en pandemi fast med droger och annat laglöst. Vissa hus, bostadsområden och vägar är som ockuperade. Män, många män i grupp, självsäkra män, ger svenska kvinnor som kör förbi, blickar som signalerar en kvinnosyn vi inte ska ha i ett feministiskt Sverige.

Vissa husägare måste ta in bevakningsföretag, som ju ökar bostadskostnaden. Ibland kan folk inte gå ur sin bil förrän värsta sorten lämnat vägen eller området oavsett tid på dygnet.

Andra som kommit från krig, som jobbar, betalar skatt, utbildar sig, och lever skötsamt, de blir lidande på vad de andra gör. Vissa kanske lockas av att rösta på invandrarfientliga partier, men det är inte lösningen när de har agendor som inte gagnar deras väljare. Droger är inget nytt i Vänersborg, men nu har det urartat, det är fritt fall. Hur kunde det gå så fruktansvärt snett med Vänersborg.

Observer