Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Det stämmer att vi på tre fullmäktigemöten saknat ledamöter eller ersättare i deras ställe, uttrycker skribenten. Bild: Stefan Bennhage
Det stämmer att vi på tre fullmäktigemöten saknat ledamöter eller ersättare i deras ställe, uttrycker skribenten. Bild: Stefan Bennhage

Respektfullt att inte komma till möten om man är sjuk

Det stämmer att vi på tre fullmäktigemöten saknat ledamöter eller ersättare i deras ställe, uttrycker skribenten.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Replik på ”Vill Moderaterna verkligen ha din röst?”.

Svarar av princip inte på insändare med signaturer i TTELA eftersom det allt som oftast verkar vara politiska aktiva personer i partierna, eller till och med anställda av dessa, som ägnar sig åt att försöka vinna politiska poäng. Gör dock ett avsteg nu.

Det stämmer att vi på tre fullmäktigemöten saknat ledamöter eller ersättare i deras ställe. Anledningarna kan jag gärna berätta för dig om du kontaktar mig, men i stort så handlar det om sjukdom, hastigt sjuk personal i egen verksamhet eller familjelivet som inte blivit som planerat.

Kan tycka att det snarare är respektfullt gentemot andra ledamöter att inte komma om man är sjuk. Jag kan dessutom lugna dig med att vi kommer göra allt vi kan för att ta över styret i Trollhättan. Och när det sker kommer vi också vinna omröstningarna i fullmäktige.

Peter Eriksson (M)