Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: TTELA
Bild: TTELA

Sätter kaffet i halsen av intervjun

Man sätter kaffet i halsen när man läser intervjun med Paul Åkerlund, han lägger ansvaret för Krono­gårdens katastrofala utveckling, narkotika och bilbränder kors och tvärs i stan på ”föräldrar i ”finare” områden”? Det är inte deras barn som härjar och skrämmer slag på folk, han bor ju själv på Halvorstorp och sitter väl rätt tryggt ...

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Att han dessutom använder orden ”finare områden” talar ju tydligt om att han, liksom de flesta av oss Trollhättebor anser att Krono­gården är ett rent ”skit­område” men på samma gång försvarar han området och anklagar journalisten Lamotte för ”uppvigling” – hade inte denne Lamotte åkt dit så hade det inte utbrutit upplopp. Herregud, hur kan vårt kommunalråd försvara upplopp, hur är det med det ”fria ordet”.

Att Paul Åkerlund sedan ”måste” höja skatten med hela 80 öre, det är hans och S eget fel. 2015 sa Paul Åkerlund att, när 55 flyktingar skulle placeras i Trollhättan att ”Vi har råd med fler” och tog emot 550 flyktingar! Vi som med sunt förnuft insåg att detta aldrig skulle hålla, man behöver nämligen göra en konsekvensanalys innan man öppnar stora famnen – plånboken. Vi fick då till svar att ”kommunen får bidrag från staten i två år”. Javisst, men sen då, herr Åkerlund.

Skämmes S som fördärvat en hel stad med sin politik, Trollhättan är ökänt, och du kan inte skylla det på andra än de som inte uppfostrar sina barn på Krono­gården, barn tar ju efter föräldrarna, tänk på det?

Om ni så bygger 500 fritidsgårdar, om ni så plöjer ner ännu flera miljoner på Kronogården, så får ni inte stopp på dessa gäng som tillåts förstöra hela stan. Sist, lägg ner ”brun-snacket” enbart löjeväckande.

Som man sår får man skörda