Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Thomas Johansson
Bild: Thomas Johansson

SD har en stor och betydande roll i Trollhättans fullmäktige

Ta nu den senaste debatten om habiliteringsersättning till personer med funktionsnedsättning, menar skribenten.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Trollhättans invånare ska var glada över att man numera har Sverigedemokraterna ( SD) som en vågmästare i den lokala politiken. Ta nu den senaste debatten om habiliteringsersättning till personer med funktionsnedsättning. Tack vare att SD värnar om dessa så höjs nu ersättningen till dessa personer. Stort beröm åt SD att de drev igenom detta.

Var själv och hörde en debatt i fullmäktige en gång och Socialdemokraterna (S) viftade bort detta förslag om höjning. Nu får S bita i det sura äpplet och smaka sin egen medicin som man kunnat ha då man alltid fått sympati från MP och Vänsterpartiet. Bra att MP numera har åkt ut ur fullmäktige och att man slipper dem i deras lilla ankdamm.

Min uppfattning om kommande period i fullmäktige fyra år framöver är att SD aldrig kommer att stödja ett förslag som kommer från S sida. SD har därför en mycket stor och betydande roll i Trollhättans fullmäktige. Det är alltid bra när någon kommer in och rör runt i den kommunala politiken.

Johan