Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Och det säger en företrädare för ett parti som har djupa rötter i kommunismen, menar signaturen. Bild: Fredrik Sandberg/TT
Och det säger en företrädare för ett parti som har djupa rötter i kommunismen, menar signaturen. Bild: Fredrik Sandberg/TT

SD kritiseras trots att de inte sitter med i regeringen

Och det säger en företrädare för ett parti som har djupa rötter i kommunismen, menar signaturen.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Replik på ”Vi har en mörkblå regering som styrs av ett parti med rötterna i nazismen”.

Insändarskribenten ondgör sig som vanligt över att SD får delta i svensk politik. Trots att partiet inte ens sitter med i regeringen så är det tydligen så att hela regeringen och deras åsikter alltså styrs av ett parti som bara fick 20 procent i valet. Och det säger en företrädare för ett parti som har djupa rötter i kommunismen. Men kommunismen är tydligen inga problem att älska. En ideologi som är skyldiga till mer än 100 miljoner människors död. Och fortsätter att skörda offer. Hur många dödsoffer nazismen var skyldiga till under kriget får vi veta varje dag.

Men kommunismens antal offer, både före och efter kriget är det mycket tyst om. Och i Sverige samarbetar dessa medlemmar i partiet med ett parti som gillade rasbiologi och samarbetade med nazismen under kriget. Det hemska i svensk politik är ju att ett parti som fick 20 procent tydligen styr hela politiken och dessutom tillåts att yttra sig. Och det hemska partiet har tydligen också på bara åtta månader lyckats att förvandla Sverige till ett land där demokratin hotas om inte SD hindras.

Lennart