Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

"Då närmar sig slutet eller kanske början på något nytt och spännande träningsalternativ beroende på hur man ser på det", uttrycker skribenten. Bild: Elin Johansson

Sista veckan på STC efter mer än 14 år

Då närmar sig slutet eller kanske början på något nytt och spännande träningsalternativ beroende på hur man ser på det.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Slutet på ett långvarigt medlemskap som urholkats den senaste tiden kan kännas vemodigt – trevlig personal och medlemmar har under åren skapat någon form av klubbkänsla och trivsel som raderats av ny ledning med ekonomiska intressen och avtalsbrott den senaste tiden.

Vare sig jag varit aktiv eller passiv medlem hos STC under olika tidsperioder har jag ändå upprätthållit min del av avtalet enligt överenskommelse att betala varje månad. Att STC nu väljer att bryta överenskommelsen som dom cementerat utan invändning genom 14 år och i 2019 återkallade en påannonserat höjning just på grund av mitt långa medlemskap anser jag som en bekräftelse på vår överenskommelse och avtal.

Alla avtal kan sägas upp eller omförhandlas, därför anser jag att det är STCs rättighet att höja priset så länge man står för konsekvenserna och kostnaderna marknadsföringen påförd mig under de 14 åren jag kvarstått som medlem hos STC av just anledningen med livslångt fast pris.

Efterfrågan om diskussioner eller förhandlingar har bemötts av STC med likgiltighet och nonchalans varför jag har valt att skicka ett krav till STC att återbetala 31 442 kronor till mig för vilseledande och bibehållen marknadsföringsåtgärd som lurat mig att vara kvar hos dom år efter år vare sig jag varit aktiv eller passiv, nöjd eller missnöjd så får vi se vart det hamnar rent juridiskt och hur många som väljer följa efter till ny och spännande förändring i annat träningsalternativ.

Keld ”Dansken” Berg