Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Christine Olsson/TT
Bild: Christine Olsson/TT

Ska diabetesmottagningen på Näl flyttas igen?

Håller ledningen på att knäcka sin personal helt och hållet där? Nu är det på gång att dessa ska flyttas - igen? Vem ska ta hand om oss diabetiker?

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Varför ska diabetespatienterna vara de som ska lämnas åt sitt öde? Personalen är så oroliga och stressade med allt detta. Hur ska dom orka? När ska dom kunna starta pumputbildningarna som flyttats fram - ska jag vänta flera år igen?

För den som inte vet det så är diabetes en kronisk, dödlig sjukdom som kräver så mycket för att kunna hålla en god blodsockerkontroll. Det dom gör på diabetesmottagningen är ovärderligt för att hjälpa oss att i framtiden kanske slippa svåra komplikationer, som också kommer att belasta vården.

Tänk om, ta hand om er personal och glöm inte att ni leker med människoliv. Mitt liv är helt förändrat med denna sjukdom. Att jag sedan ska vara tvungen att oroa mig för att jag inte får den hjälp jag behöver önskar jag ingen.

Typ 1-diabetiker