Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Så som skattebetalare vill jag veta hur många verksamheter, typ ostronöppningsmästerskap, konstsnöanläggningar och dylikt vi ska räkna med i framtiden, frågar sig skribenten. Bild: Andreas Olsson
Så som skattebetalare vill jag veta hur många verksamheter, typ ostronöppningsmästerskap, konstsnöanläggningar och dylikt vi ska räkna med i framtiden, frågar sig skribenten. Bild: Andreas Olsson

Ska vi känna stark oro – vara lite smårädda?

Kommunalrådet säger att det inte är någon panik när Trollhättans stad går med stor förlust, panik betyder enligt SAOL: Plötslig och besinningslös skräck som orsakar förvirring, tumult och hämningslösa försök att undkomma. Att Trollhätteborna skulle reagera så anser även jag vara överdrivet och fel. Men kanske Paul Åkerlund kan nyansera sig lite, ska vi känna stark oro, kanske bara vara lite smårädda?

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Hur som helst kan vi konstatera att kommunen är illa skött, bara det faktumet att vi som invånare är tredje mest belånade i Sverige borde få den mest inbitne supporter till dagens styresmän att dra öronen åt sig! Varför inte helt enkelt tala om hur det står till med ekonomin, eftersom byggprojekt skjuts på framtiden och det sparas på kärnverksamheten med en synnerligen grovskärande osthyvel så vore ett klargörande välkommet.

Bevisligen så finns det inga pengar kvar, för då skulle väl knappast välfärdsslakten påbörjats. Så som skattebetalare vill jag veta hur många verksamheter, typ ostronöppningsmästerskap, konstsnöanläggningar och dylikt vi ska räkna med i framtiden nu när verksamheter som Familjecentrum lagts ned, inköpsstopp och vikariestopp införts. Sedan att politikerna i Trollhättan anser sig behöva nästan tre gånger så mycket i partistöd för att kunna administrera vanskötseln är även det en fråga som behöver belysas. En fråga jag vill få besvarad är hur länge det dröjer innan det måste lånas pengar för kommunen att betala den dagliga driften, såsom löner och bidrag!

Nog nu!