Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Stefan Bennhage
Bild: Stefan Bennhage

Skatteregn över Kronogården och mer över ung fritid

Men de har inte slutat vid 22 miljoner, menar skribenten.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Paul Åkerlund, kommunfullmäktige säger i artikeln i TTELA den 29 augusti, att 22 miljoner är deras ”testande” på olika projekt som gått åt skogen.

Men de har inte slutat vid 22 miljoner. Vi ser en förlängd arm av Paul Åkerlund och hans röda politik i ytterligare projekt som lever vidare och som mjölkar skattebetalarna på pengar som ung fritid. De projekt som ska jobba med att minska kriminaliteten, utanförskap, integration och ungdomar. Var ser vi dem idag?

Syns de med sina aktiviteter? Eller har Paul sagt pausa, sitt lugnt i båten, det är val snart. Socialdemokraterna erkänner sitt misslyckande med 22 miljoner skattekronor men en fråga är varför de inte slutar efter sina 22 miljoner? Har kriminalitet minskat? Har segregationen minskat? Har bilbränder minskat? Eller tryggheten ökat?

Ett projekt testas i ett till två år inte som ung fritid i mer än fem år. Vi älskar trygga Trollhättan, rösta på moderaterna.

Jibran Gergy (m)