Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Henrik Montgomery/TT
Bild: Henrik Montgomery/TT

Som science fiction hur pandemin spreds

När ska världen vakna och sansa sig när det gäller influensautbrottet som vi matas med dagligen.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Först var det Kalla kriget, atomvapnen, invasioner från olika länder, nu är det koldioxid, klimatfrågan och pandemin, allt för att skrämma oss till blind lydnad. Pesten är här. Media går i koppel och rapporterar lydigt varje dag hur många som har dött eller insjuknat och hur många som är vaccinerade. Skrämseltaktiken går hem. Några röster som berättar om hur det har sett ut med dödligheten i våra vanligaste sjukdomar som brukar ta många tusen liv per år rapporteras inte på samma sätt. Det är många som dör av cancer, hjärt- kärlsjukdom och till och med av vanlig influensa varje år men det skriks det inte högt om. En del dör av läkemedelsbiverkningar. Ett är säkert, vi ska alla dö men måste man skrämma ihjäl folk med alla dessa pressuttalande. Är det ingen som reflekterar över vad avsikten är med denna indoktrinering. Har ingen sett och läst något om hur man resonerade i WHO med Bill Gates redan 2018 då det sades rent ut att världens befolkning behövde minskas med minst 15 procent.

Planeringen för vacciner hade redan börjat mot en influensa som ännu inte fanns. Finns det inget kritiskt tänk när det gäller att den nuvarande pandemin skulle ha uppstått på en marknad i Wuhan, trots att denna har den största vaccinfabriken i Kina och det finns åtskilligt som talar för ett ofrivilligt utsläpp där. Varför lyssnade man inte på de just hemkomna forskarna från Japan och Kanada som under många år hade haft gemensamt arbete med denna forskning tillsammans med forskare i Wuhan. När de senare sökte sina kollegor i Wuhan var dessa som uppslukade av jorden. Det låter som science fiction men kanske är det svaret på hur pandemin spreds och varför. Det är inte så ovanligt att folk bara försvinner där om de berättar sanningen. Man svetsade igen dörrar för att sjuka inte skulle kunna komma ut. Tänk om det var någon som visste för mycket och skulle tystas.

Kina behöver inte starta varken kärnvapenkrig eller skicka soldater, de har sett till att världen förlamats ekonomiskt och socialt. Bara läkemedelsföretagen står som vinnare i denna kris. Det har funnits uppgifter att läsa under lång tid men det verkar inte som om man ids ta fasta på dessa fakta av högst betrodda vaccinforskare eller kontrollera varför dessa röster har tystats. Motmedel som finns har ignorerats och de högst ansvariga som styr politikerna har bidragit till nivån på information som enbart gått ut på att skrämmas. Det är fullständigt klart att många har dött i sviterna av covid-19 men om man agerat med större kunskapsinhämtande och inte skrattat åt dem som varit betydligt kunnigare då kunde fler ha överlevt. Den palliativa vård som bedrivits på order av någon på Socialstyrelsen lär aldrig gå till rättegång trots att åtskilliga dött på grund av agerandet. Det intressanta är att regeringen försöker muta vissa grupper till alltför högljudd kritik mot nedstängningarna medan andra som hotell, restauranger, affärsnäringar och andra fria företagare i stor utsträckning får skylla sig själva.

Kina tar över världen