Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Kvarteret med parkeringshuset i centrum blev ju verkligen våldsam och det var bara tur att elden inte spred sig i kvarteret. Hade det blåst kunde allt stått lågor, skriver insändaren.  Bild: Andreas Olsson
Kvarteret med parkeringshuset i centrum blev ju verkligen våldsam och det var bara tur att elden inte spred sig i kvarteret. Hade det blåst kunde allt stått lågor, skriver insändaren. Bild: Andreas Olsson

Staden är inte så trygg som det sägs

Kvarteret med parkeringshuset i centrum blev ju verkligen våldsam och det var bara tur att elden inte spred sig i kvarteret. Hade det blåst kunde allt stått lågor, skriver insändaren.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

De senaste åren upplever man att Trollhättan har blivit en oerhört otrygg stad att leva och bo i. Narkotikan flödar och det som sticker ut är alla anlagda bilbränder som har rasat i olika stadsdelar. Uppemot 300 bilar har satts i lågor de senaste 10 åren och det placerar Trollhättan nästan i topp i hela landet. Tråkigt för alla drabbade bilägare och oerhörda försäkringspengar som måste betalas ut. Mig veterligen har polisen inte klarat upp en enda anlagd bilbrand och det är ett klent facit. När någon representant från socialdemokraterna tillfrågas om hur man ska komma tillrätta med problemen sopar man oftast problemet under mattan och skyller som vanligt på någon annan.

Efter det att en dansk demonstrant gästat staden under försommaren sades det från personer både inom staden och den lokala polisen att Trollhättan är en trygg stad att leva i. Det gick väl bra att säga det när inget hände och det knappt var någon som tittade på demonstrationen. Bara några dagar senare var det några som anlade fem - sex bränder på kort stund i staden. Kvarteret med parkeringshuset i centrum blev ju verkligen våldsam och det var bara tur att elden inte spred sig i kvarteret. Hade det blåst kunde allt stått lågor. Därför menar jag att tala är silver och tiga är guld.

Faktum är att socialdemokraterna saknar idéer på hur samhällets problem ska lösas. Så är det!

Johan