Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Insändarskribenten hoppas att bilbingon fortsätter i många år framöver. Bild: Thimmy Mård
Insändarskribenten hoppas att bilbingon fortsätter i många år framöver. Bild: Thimmy Mård

Stort tack till VHC som arrangerar den trevliga bilbingon

Stort tack till VHC som arrangerar den trevliga bilbingon som gläder så många. Hoppas ni fortsätter i många år framöver, skriver signaturen 80-årig pensionär utan stor plånbok.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Replik på ”Då var det dags för ljudterror av bilbingon på Sanden - igen”.

Tack till stadens myndigheter för att ni inte stoppar den ”fruktansvärda ljudterrorn” på Sanden i Vänersborg som håller på hela tretton veckor i sommar med fyra timmar en gång i veckan. Stort tack också till Vänersborgs Hockey Club VHC som arrangerar detta och de fina ungdomarna som ställer upp som funktionärer för att få in litet pengar till trevliga aktiviteter.

Som verkligheten ser ut idag i vårt land, är det fantastiskt att någon arrangerar något som motverkar kriminaliteten som breder ut sig.

De ”feta Volvoägarna” är lätträknade, det är ”vanliga människor”, pensionärer med eller utan rollator och många fina ungdomar som tycker om dessa trevliga och spännande onsdagskvällar. Det är kanske trevligare med EPA-traktorerna och deras stora ljudanläggningar som också använder Sanden som övningsbana och förstör planen? De har dessutom ingen tidsbegränsning. Finns självklart också många fina ungdomar bland dem, så jag drar inte alla över samma kam.

Så är det många festivaler och andra tillställningar på Sanden med betydligt högre ljudvolym som försiggår långt in på natten, men det stör alltså inte den irriterade insändarskribenten?

Stort tack till VHC som arrangerar den trevliga Bilbingon som gläder så många. Hoppas ni fortsätter många år framöver!

80-årig pensionär utan stor plånbok