Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

 Bild: TTELA
Bild: TTELA

Tänk hur du ska rösta för ett fossilfritt byggande

Replik
Svar på Miljöpartist med munkavel, 8 februari.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Den bästa och ärligaste insändare som publicerats i TTELA av en folkvald politiker i Trollhättan på minst femtio år, läs den!

Bestäm därefter vilka politiker du inte ska rösta på i nästa val om du är positiv till ett fossilfritt byggande av vår stad.

Bakgrund digitalt möte med Eidars styrelse. Jennie Bergius Eriksson kritiserade i ett brandtal Eidar att byta spår när det gäller material på byggnationen på Vårviksområdet från liggande beslut av betong till massiva träkonstruktioner i upphandlingen.

Citat: Jennie Bergius Eriksson trodde inte Miljöpartiets (MP) ledamot var med på mötet, men MP ledamoten ringde dagen efter ” Hej Jennie jag var allt med igår, även om jag var lite tyst”. MP:s ledamot var alltså närvarande på hela mötet men hade inte sagt något – alls. Ett vanligt mönster från MP i Trollhättan enligt Jennie Bergius Eriksson.

Vad säger då det andra ”miljöpartiet” – Vänsterpartiet (VP)? Citat: VP kan komma att ”framstå som oproffsiga” om upphandlingen skulle misslyckas, om vi kräver byggnation i massivt trä istället för betong.

Ryggradslösa kommunpolitiker från MP och V som böjer sig för ”Betongpartiet S” allt för att sitta kvar på sina rumpor till nästa val istället för att rösta enligt deras partiprogram och stödja sina riksdagsledamöters höga ambitioner om ett fossilfritt Sverige.

Vart är Sverige på väg?