Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Bild: Fredrik Sandberg/TT

Tankeställare till ansvariga politiker

Vill nu återkoppla till våran statsministers erkännande. Enligt DN så sammankopplar Stefan Löfven brottsutvecklingen i Sverige med migrationen.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Vi har även hört från biträdande rikspolischef Mats Löfving att i vårt före detta fina land nu har minst ett fyrtiotal klanfamiljer. Till detta hör vi ifrån Morgan Johansson (S) att vi har fler poliser nu, vi har skärpt lagstiftningen, vi har utökat antalet platser till polishögskolan, vi utökar domstolars resurser med mera.

Denna satsning har kostat åtskilligt för vårt lands skattebetalare. Det värsta utav detta är ju att det är våra medborgare som drabbats av denna kriminalitet. Vi får heller inte glömma anhöriga till dessa som nu känner en bottenlös sorg. Jag vill uppmana alla som samtycker till denna invandring att fundera på följande. Tänk på alla drabbade samt anhöriga om vi skulle ställa följande frågor. Om nu dessa ansvariga politiker istället hade medverkat till att få lagar där denna importerade kriminalitet inte hade kommit till Sverige hur hade vårt samhälle sett ut då?

Uppenbarligen har ju staten skjutit till många miljarder för att utöka polis, rättsväsende, förbyggande åtgärder, ja listan är ju lång. Samtidigt vet vi att vår välfärd är så undermålig att vård, äldreomsorg och skola inte fungerar tillfredsställande i någon av Sveriges kommunen och regioner. Om vi istället för att importera denna kriminalitet hade tagit denna stora mängd miljarder och stoppat i välfärden istället är jag helt övertygad om vårt samhälle hade sett annorlunda ut.

Alla dessa ansvariga borde avgå i dag. Dessa bryter mot vårt lands demokrati. Demokrati betyder folkstyre, så har jag även förklarat det för dessa oansvariga politiker.

Vårt arv och välfärd