Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Janerik Henriksson/TT
Bild: Janerik Henriksson/TT

Tio dagar gammal mat

Replik
Svar på "Alla ska få varm mat".

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Meny vecka 39, nummer 18 från Sodexo. Laxburgare, fänkål, saffranssås, brytbönor, rostad gotlandspotatis.

Innehåll: Potatis, Salmo salar odlad i Norge, morot, dill, potatismjöl, salt, rapsolja, brytbönor, vatten, vispgrädde, matlagningsvin, salt, pepparextrakt, antioxidationsmedel, kaliumväte sulfit, fänkål, lök, fiskbuljong, glukossirap, fiskarom, palmfett, socker, rosmarinextrakt, rapsolja, majsstärkelse, cayennepeppar, gurkmeja, saffran.

Hade hellre föredragit en hel bit lax än denna hopklistrade burgare. Får sura uppstötningar av alla tillsatser i maten.

DIRGNI