Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Pontus Lundahl/TT
Bild: Pontus Lundahl/TT

Trollhättans stad bör förtydliga sig angående SERN

Replik
Svar på Trollhättan har varit med i SERN sedan starten 2005, TTELA 10 mars.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Man skulle kunna tro att Trollhättans stad skulle vara intresserade av att förtydliga sig angående SERN, men det var en förhoppning som sprack, undrar varför! Enligt Livio Benedetto, Internationell koordinator, Trollhättans stad så är det tre resor per år då en tjänsteman (vem kan det vara?) och en politiker åker. Alltså är det tjänstemannen och politikern som implementerar de för oss mycket viktiga och för Trollhättebors fromma ser till så dessa insikter och arbetssätt som de uppsnappat på dessa möten kommer till vår tjänst och nytta. Frågan är hur dessa två resenärer hinner med något annat när de ska instruera vårdpersonalen, idrottsledarna, rörmokarna och alla andra om nya sätt att hantera äldrevård, rasism och energibesparingar, samt allt annat som Livio Benedetto inte upplyste om i sitt svar på min insändare.

För det kan väl aldrig vara så att det var ett svar för att vilseleda kommuninvånarna? Nu tror jag inte att en tjänsteman i stadens tjänst medvetet ljuger, om det nu är så att berörd personal i SERNs projekt reser på möten så har det nog bara fallit hen ur minnet. Men de projekt som inte är finansierade av EU och drivs av SERN borde vara en barnlek att redovisa, dels kostnader för, dokumentation och implementeringen, det vore knappast svårare att skriva om det, jämfört med den insändare som Livio Benedetto skrev och med den lyckades att förklara ingenting! Och, ”nota bene” jag har inte ens börjat med kommunens resor till Amerika! Så fortsättning följer.

Misstänksam