Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Vad görs för äldre invånare i Trollhättan

För oss som bor i Trollhättans innerstad och tycker om att vistas utomhus, men inte orkar gå längre sträckor - vad finns? Har haft Dahllöfs mosse som utflyktsmål där det har varit skönt att kunna sitta i både sol och skugga från tidig morgon till sen kväll och njuta av en härlig grönska. Vi är många som kommer att sakna detta då det enligt TTELA gjorts om till olika bollplaner.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Kan tyckas att vi kan sitta i Tårtan där det är sol hela dagen men det är inte alla som klarar detta, ej heller trafikens buller. Maria Alberts park är idag ämnat för barnfamiljer och har fått låga bänkar och bord vilket är trevligt men kanske inte passar det äldre klientelet. Betty Backs park har också fått ett ansiktslyft med öppna ytor, mycket sol och litet skugga.

Inte ens Drottningtorgets rad av ljugarbänkar finns att tillgå.  Man kan ju också önska att det ska finnas soffor lämpliga för äldre som har svårt att ta sig ur de låga lutande sofforna. Till slut: Alla vi äldre är att gratulera som har balkong att tillgå.

Hopp om uteliv i sommar