Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Var bara ett i mängden av alla uttalanden

Replik
Svar på Rasistiskt uttryck var för sju år sedan (2 december)

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Hur naiv kan man egentligen vara om man tror att hela denna händelseutveckling beror på ett uttalande för sju år sedan. Detta var bara ett i mängden av sådana uttalanden! Det senaste och grövsta skedde nyligen.

Av hänsyn både till Marie Dahlin och utsatta så valde Gunnar Lidell mycket ansvarsfullt både perspektiv och händelser som skulle belysa problemen med hennes uppförande under alla år. Att anklaga Gunnar Lidell för ett politiskt motiv är orättfärdigt! Att medmänsklighet och behovet av stöd till de utsatta till slut fick bägaren att rinna över är nog en troligare förklaring.

Att ta kampen mot Marie Dahlin är inte lätt för oss andra, men Gunnar Lidell är en respekterad politiker, även om jag inte delar hans politiska åsikter. Att man i de socialdemokratiska leden accepterat denna frontfigurs gränslösa beteende gällande bland annat rasistiska och sexistiska uttalanden är totalt obegripligt och säger dessutom något om kulturen inom partiet för alla kan ju inte vara både blinda och döva!

Allt som ”drabbar” henne nu är hon själv ansvarig för och ingen annan! Tack Gunnar Lidell!

Sätt inte på henne offerkofta!