Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Var finns klimatmedvetenheten, när människor rusar till passutlämningar, uttrycker signaturen. Arkivbild. Bild: Jessica Gow/TT
Var finns klimatmedvetenheten, när människor rusar till passutlämningar, uttrycker signaturen. Arkivbild. Bild: Jessica Gow/TT

Var finns miljötänket då så många väljer att flyga?

Var finns klimatmedvetenheten, när människor rusar till passutlämningar, uttrycker signaturen.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Replik på ”Passkrisen måste lösas!

"Det är anmärkningsvärt att regeringen ignorerade varningssignalerna som kom från polisen under pandemin om att det skulle uppstå långa passköer när restriktionerna släppte och resandet ökade" skriver moderaten i sin insändare.

Men, det anmärkningsvärda är väl att så många väljer att resa med flyg och dessutom att förespråka snabbare hantering av pass. Det skulle istället varit ett ifrågasättande av att så många slår dövörat till när det gäller hotet av ett försämrat klimat.

Var finns klimatmedvetenheten, när människor rusar till passutlämningar och väntar i dagar på att få flyga? Hur rimmar det med alla löften om förbättring av klimatet? Det känns också tongivande att insändaren, vilken beklagar passkaoset, är moderat. Det säger en hel del om moderaternas tankar kring miljöfrågorna.

Väljare med miljötänk