Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

En sak är säker, det partiet som lägger förslag om att stänga ner denna myndighet har min röst, uttrycker skribenten. Bild: Lars Pehrson/SvD/TT
En sak är säker, det partiet som lägger förslag om att stänga ner denna myndighet har min röst, uttrycker skribenten. Bild: Lars Pehrson/SvD/TT

Varför finns det anställda på Arbetsförmedlingen?

Efter att ha varit arbetssökande i sex månader så har jag haft kontakt med en handläggare endast två gånger och en av dem tvingade jag till mig ett möte.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Enda informationen de gav mig var vilka sidor som man kan söka arbete på. Sedan september 2018 så har jag sökt 175 jobb och varit på endast sex intervjuer. Jag har inte begärt att Arbetsförmedlingen ska hjälpa mig utan jag har sökt själv men tycker att lite kontakter kan de ha att jobba med.

Att sitta endast och informera om vilka sidor man kan söka jobb på kan vilken outbildad människa jobba med. Mitt förslag är att göra som hemnet att man har kvar som nu informationen att det finns jobb men att inte ha några anställda som sitter på möten bara. De gör ingen som helst nytta där ändå. Jag är en väldigt initiativrik arbetssökande person som inte varit till besvär för arbetsförmedlingen. Men när man behöver hjälp så rekommenderar de bara till sina hemsidor. En sak är säker, det partiet som lägger förslag om att stänga ner denna myndighet har min röst.

Besviken arbetssökande