Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Bild: Andreas Olsson

Varför inte plexiglas framför busschauffören

Replik på en replik
Svar till Elin Pilblad på Västtrafik: Du skriver om "värdar" på bussarna, var finns dom?

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Det är något som ni däremot borde ha, en som frågar "är du förkyld?, har du hosta?", Som ställer samma frågor som dom gör på andra ställen i samhället idag.

Vad gäller chauffören, kan ni inte sätta upp ett plexiglas framför dem? Låta dom ha munskydd/visir på sig?

Det måste ju finnas lösningar även för er, ovanstående finns ju också som standard över allt idag.

Det är skrämmande att på så minimal yta få packa in så många på bussarna med tanke på avspärrningen för chauffören? Det är inga två meter mellan varje person inte!

Eller – sätt in mer bussar och en begränsning på hur många som får åka på varje tur. Jag förstår att detta blir kostnader men kostnader för den enskilde vid risken att bli sjuk och kostnaden för samhället, måste ni tänka på.

Smittspridningen är inte över fast vissa verkar tro det, inte minst Västtrafik ser ju till att folk inte kan hålla avstånd och får riskera sin hälsa. Denna sjukdom är mycket allvarlig. Skärpning Västtrafik, gör om och gör rätt! Detta måste vara något för smittskyddsläkaren i regionen också, eftersom ni inte följer Folkhälsomyndigheten med vad som gäller.

Arg resenär