Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Stefan Jerrevång/TT
Bild: Stefan Jerrevång/TT

Varför kan man inte ha buskis i Radio Väst?

Replik
Svar på Lägg ner Radio Västs Framåt Fredag – med medarbetare utan självkritik, 20 maj.

Det här är en insändare. Åsikter som uttrycks är skribentens egna. Vill du svara på insändaren eller skriva en egen? Gör så här.

Så bra att du sitter och kritiserar det enda program i radion som man kan skratta åt.

Varför kan man inte ha buskis i radion en gång i veckan? TV körde ju många år, just buskis i ett program? Lade du in veto om det också? För att få in program som var utvecklande i stället? Vad är roligt för dig?

Vi är många i Radio Västs område, som lyssnar till dessa, som du uttrycker dig, barnsliga programledare. Vi tycker det är kul och underhållande att lyssna till och om du nu har lyssnat på dem, så har du ju också hört att de ger "en känga" till sådant som kan ha hänt i vårt område, som inte är bra? Det är väl bra att sådant tas upp?

Har du tänkt på en annan sak – de sänder sport i P4 för jämnan? Det börjar med någon/några timmar på måndagen och håller på i stort sett varje dag. Ibland mindre ibland mer timmar, där de ställer in allt som är, som skulle ha sänts om de inte avbrutit för sporten? Alla betalar vi nu, genom skatten, för radio och tv-licensen och så får vi inte höra de program vi väntat på just den dagen. För då har de ställt in just det programmet för att sända sport.

Att du inte kritiserar det? Det är väl inte något program som är utvecklande? Du får väl göra som många andra som inte gillar sporten, byt kanal. Det får vi göra, många gånger i veckan, för just sportens skull. Utvecklande program finns säkert i någon annan kanal på radion?

Spara Framåt Fredag!